Chambres d’hôtes

De 5 ruime gastenkamers staan voor vakantiebeleving, vandaar de namen à l’Aise (Op Het Gemakje), Sans Soucis (Zonder Zorgen), Tranquille (Rustig), Ne Rien Faire (Niets Doen) en Pas Trop Vite (Niet Te Snel). Je wordt gewekt door het eerste zonlicht en de stilte van de nacht laat zich niet omschrijven.

In Maison Olleris vind je gastenkamers voor 2 tot 4 personen. Ze beschikken standaard over een tweepersoonsbed (minimum 160 x 200) eventueel aangevuld met een éénpersoons- of babybed op aanvraag. Alle kamers zijn voorzien van een parketvloer en hebben een aparte badkamer met een vrijstaand retro bad en/of een grote inloopdouche, een wastafel en een toilet. Op de badkamer vind je badlinnen, een haardroger en originele verzorgingsproducten. Traditionele Franse raamluiken en verduisteringsrolletjes op de mansardekamers dragen zorg voor een goede nachtrust. Tenslotte, het domein voorziet gratis wifi en de kamers kunnen op aanvraag over een televisie met DVD beschikken.

alle kamers zijn in het voorjaar 2018 volledig heringericht in een modern landelijke
stijl !

Je kan op 4 avonden per week aanschuiven voor een 3 gangendiner aan de gemeenschappelijke tafel op het overdekte terras of gezellig binnen in de grote eetkeuken, met de gastvrouw aan het fornuis.

In het laagseizoen wordt het grote salon van 130m² ook beschikbaar gesteld voor workshops, seminars of familiefeestjes, al dan niet in combinatie met een overnachting in Maison Olleris.

Wij willen milieuvriendelijk leven: hierdoor verkiezen we geen airco, maar wel het gebruik van de zonneluiken in het huis (dé Franse manier om je huis koel te houden). Daarnaast willen we respectvol omgaan met water en elektriciteit en gebruiken we seizoensgebonden streekproducten in de table d’hôtes.