Chambres d’hôtes

De 5 ruime gastenkamers staan voor vakantiebeleving, vandaar de namen à l’Aise (Op Het Gemakje), Sans Soucis (Zonder Zorgen), Tranquille (Rustig), Ne Rien Faire (Niets Doen) en Pas Trop Vite (Niet Te Snel). Je wordt gewekt door het eerste zonlicht en de stilte van de nacht laat zich niet omschrijven.

In Maison Olleris vind je gastenkamers voor 2 tot 4 personen. Ze beschikken standaard over een tweepersoonsbed (minimum 160 x 200) eventueel aangevuld met een éénpersoons- of babybed op aanvraag. Alle kamers zijn voorzien van een parketvloer en hebben een aparte badkamer met een vrijstaand retro bad en/of een grote inloopdouche, een wastafel en een toilet. Op de badkamer vind je badlinnen, een haardroger en originele verzorgingsproducten. Traditionele Franse raamluiken en de airconditioning in beide mansardekamers dragen zorg voor een goede nachtrust. Tenslotte voorziet domein Olleris gratis wifi op de kamers en de diverse terrassen.

onze stijl is landelijk modern met liefde voor
de authenticiteit van het gebouw !

Je kan op 4 avonden per week aanschuiven voor een 3 gangendiner aan de gemeenschappelijke tafel op één van de terrassen of gezellig binnen in het grote salon, met gastvrouw Kaat aan het fornuis.

In het laagseizoen wordt het grote salon van 130m² ook beschikbaar gesteld voor workshops, seminars of familiefeestjes, al dan niet in combinatie met een overnachting in Maison Olleris.

Wij willen milieuvriendelijk leven: hierdoor verkiezen we geen airco, maar wel het gebruik van de zonneluiken in het huis (dé Franse manier om je huis koel te houden). Daarnaast willen we respectvol omgaan met water en elektriciteit en gebruiken we seizoensgebonden streekproducten in de table d’hôtes.