Tarieven

  • PROMOTIE LAAG SEIZOEN 2024    =   6 + 1 NACHT GRATIS
  • PROMOTIE HOOG SEIZOEN 2024   =   9 + 1 NACHT GRATIS
Tarieven & voorwaarden 2024
Prijs per nacht/kamer in €
KamerLaag seizoen
28 maart - 21 juni
9 september - 1 december
(minimum 2 nachten)
Hoog Seizoen
22 juni - 8 september

(minimum 4 nachten)
Jazz Festival Marciac
18 juli - 4 augustus

(2 of 3 nachten)
À l' Aise110125155
Sans Soucis110125155
Tranquille100115145
Ne Rien Faire100115145
Pas Trop Vite7590120
Aanvullende informatie

De kamerprijs omvat het ontbijt, het gebruik van bed- & badlinnen en de verblijfsbelasting.

In het laag seizoen vragen wij een minimumverblijf van 2 nachten en tijdens het hoog seizoen 4 nachten. Tijdens de periode van het Jazz Festival te Marciac (hoog seizoen) heb je ook de mogelijkheid om voor slechts 2 of 3 nachten te verblijven.

Een extra bed op de kamer voor kinderen tot 14 jaar is bij reservering mogelijk. Hiervoor wordt er 30 € per nacht aangerekend. Voor een babybedje tot 2 jaar wordt er slechts 7 € per nacht aangerekend (kinderstoel en luiermat zijn aanwezig). Een single bezetting in een kamer geeft een korting van 15 € op de vermelde kamerprijs (niet van toepassing tijdens het Hoog Seizoen).

Omwille van uw privacy wordt de kamer niet dagelijks gepoetst. Het bed- & badlinnen wordt minstens éénmaal per week vervangen.

Je kan aankomen en vertrekken op elke dag van de week. De kamer is beschikbaar vanaf 16 uur en dient op de dag van vertrek om 10 uur vrij te zijn. Gelieve ons bij aankomsten na 18 uur vooraf te willen verwittigen.

De table d’hôtes wordt op 4 avonden per week voorzien (maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Voor 45 € per persoon krijg je een voor- & hoofdgerecht en een dessert vergezeld van huiswijn naar believen met een koffie als afsluiter. Bij gelegenheid wordt de klassieke table d’hôtes met een aangepaste prijs vervangen door een uitgebreide ‘plat du terroir’ aangevuld met een dessert. Voor kinderen tot 14 jaar rekenen we 15 € per persoon aan (hoofdgerecht, dessert en een frisdrank). Table d’hôtes betekent voor ons gezellig samen zijn, verhalen delen en genieten van lekkere streekproducten. Indien je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, vragen wij om dit zeker vooraf te willen meedelen.

Huisdieren vinden wij heel leuk, maar omwille van de andere gasten kunnen ze niet komen logeren.

Maison Olleris is rookvrij. Buiten vormt dit geen probleem mits voldoende respect voor de niet-rokers in de buurt.

Het zwembad is elke dag toegankelijk vanaf 9 uur. Er is geen toezicht maar de reglementaire beveiliging is wel aanwezig. Elke gast draagt de verantwoordelijkheid voor zichzelf en de eigen kinderen.

Voor de ligstoelen aan het zwembad hebben wij handdoeken ter beschikking aan 3 € per verblijf/persoon.

Bij reservering vragen wij een voorschot van 30% en het restant 30 dagen voor aankomstdatum. De reservering is pas effectief na ontvangst van het voorschot en wordt je via mail bevestigd. Bij een annulering ten gevolge van een formeel reisverbod opgelegd door de Franse overheid (bvb. omwille
van Covid-19), wordt jullie reeds betaald bedrag omgezet in een waardebon voor een nieuw verblijf in Maison Olleris met een geldigheidsduur overeenkomstig de Franse en/of Europese richtlijnen. Indien het verblijf alsnog zou worden geannuleerd (of onderbroken) om andere redenen, worden de
ontvangen bedragen niet terugbetaald en raden wij jullie aldus aan om eventueel een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Om technische redenen kunnen wij geen kredietkaarten aanvaarden. Daarom vragen wij om op het einde van jouw verblijf het restant cash te willen betalen.